Öğündük İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; akademik ve kişisel donanıma sahip ortaöğretime duygusal ve bilişsel yönden hazır öğrenciler yetiştirmek; Çevresine duyarlı, sorgulayan, sorumluluk sahibi bireylerden oluşan bir toplumda yaşamak!

Misyon: Öğrencilerimizi; Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, kendini ve düşüncelerini ifade edebilen, demokratik hak ve hürriyetlere saygılı, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, çevreye duyarlı, üretken, araştırmacı, bilgiye ulaşabilen, birer birey olarak yetiştirmektir.

Saatler: Ders başlama:09.00 Ders bitiş:14:20
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ogundukilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Öğündük Köyü

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - İlçenin kuzeyinde yer alır.Yavuzeli ve Araban ilçe yolu üzerinden ulaşım sağlanır.Doğusunda Güngürge, batısında Yalangoz, kuzeyinde Karasakal, güneyinde Atabak ve Karahöyük köyleri bulunmaktadır.

Adres - Öğündük Köyü

Ulaşım Belediye otobüsü ve özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 20 km